Aplikacija za mobilni

ANDROIDCanon Digitalna foto laboratorija je prva u Srbiji sa aplikacijom za android mobilni telefon. Kao lideri u izradi fotografije pratimo trendove i usavršavamo tehnologiju, kako bismo našim klijentima omogućili sve potrebne informacije i kvalitetnu uslugu. Naša aplikacija je besplatna za korišćenje i moguće je preuzeti sa gore postavljenog linka za android ili iphone.
Do sada smo je testirali i čuvali za sebe, a sada je vreme da je podelimo sa Vama. Aplikacija sadrži sve potrebne servisne informacije i kompletnu listu naših usluga. Takodje moguće je direktno preko nje odabrati našu radnju i dobiti sve informacije od broja telefona, radnog vremena i e-maila preko kog možete direktno poslati slike na izradu u našu radnju.  Aplikacija sadrži i naš Facebook profil, pa nas je takođe moguće pratiti putem istog.

newsfeedUveli smo grupu Obaveštenja  koja se automatski ažurira i povezuje sa našim zvaničnim sajtom, preko koga možete videti obaveštenja, akcije, nove proizvode, itd.  Kada se jednom instalira, aplikacija je samostalna i uvek dostupna na uređaju. Internet konekciju zahteva isključivo ukoliko želite da vidite grupu Obaveštenja ili Facebook.

* Nadamo se da će se i naša aplikacija uskoro naći na Google Play marketu. Ukoliko vaš telefon ima uključenu zabranu instaliranja aplikacija van “marketa” potrebno je uraditi sledeće kako bi mogli da instalirate aplikaciju: Settings -> Security -> Unknown sources (treba da bude štiklirano).

Comments are closed