O nama

Digitalna foto laboratorija CANON2 je osnovana 1991 godine. Mi smo prvi u Srbiji poceli sa izradom fotografija na FUJI masini, 2 godine pre zvanicnog predstavnistva smo poceli da da gradimo nas imidz. Poceli smo sa razvijanjem analognih filmova i izradom fotografija. Od prvog dana izradjujemo fotografije za dokumenta. Svake godine smo napredovali, i sad u digitalnom dobu smo jedna od najrazvijenijih foto laboratorija. Prvi smo nabavili FUJI FRONTIER 570 masinu savremenog doba. U nas asortiman izrade fotografija ukomponovali smo i fotografije kako na obicnom tako i na papirima vece gramaze. Trenutno izradjujemo fotografije na soljama, puzzlama, majicama, podlogama za misa.

Naprednom tehnologijom u visokom kvalitetu stampe i ekoloske boje su doprinele da budemo lideri u ovim oblastima. U izradi fotografija iskljucivo se koristi FUJI hemija i FUJI papiri kako bi se postigao maksimalan kvalitet i dug zivotni vek izradjene fotografije.

 

Medju prvima u Srbiji smo sa FUJI LP 7700 masinom koja moze da izradjuje fotografije panoramnih dimenzija 30×60, 30×80, 30×90…

U nas mnogobrojni asortiman se uklapa i stampa velikog formata na Epson stampacu u foto kvalitetu, kako na foto papiru tako i na umetnickom platnu, back light foliji ili na umetnickom torshon papiru. Nas Epson koristi originalne ketridze koji nisu kancerogeni i stetni za zdravlje, namenjeni su za unutrasnju upotrebu.

U nasu foto laboratoriju je stigao i proizvod u obliku fotobook-a. Jedini smo u Srbiji sa izradom photobooka na foto papiru u roku od 1 sata i bez stetnih hemija i mirisa knjigovezackog lepka.

Svake godine iznenadimo nase klijente sa velikom ponudom proizvoda, kvalitetom i brzinom izrade. Uvek postoji i neka akcija koja ce obradovati nase klijente. Unapredili smo tehnologiju u koraku sa vremenom i nadamo se da ce tako i ostati.

Comments are closed